Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

PERONDA Laccio fürdőszobacsempe

PERONDA Laccio fürdőszobacsempe

A PERONDA Laccio fürdőszobacsempe egy rendkívül elegáns és modern megjelenésű burkoló anyag, mely tökéletes választás lehet a fürdőszoba. A csempe felületén finom textúra és matt lakkolt felület található. A színpaletta szintén lenyűgöző, hiszen a klasszikus fehér mellett az elegáns, visszafogott bézs, szürke színárnyalatai is megtalálhatóak, melyek további lehetőségeket kínálnak a helyiség megtervezésében.

A PERONDA Laccio fürdőszobacsempének a különlegessége, hogy kimondottan formavilágával és színével párosítva tervezték. Bármilyen méretű vagy alakú helyiségbe is ideális választás lehet. 

A PERONDA Laccio fürdőszobacsempe anyaga igazán magas minőségű. Ez a keverék a legjobb alapanyagokat tartalmazza, így nagyon tartós. Ellenálló víznek, nedvességnek és a legtöbb háztartási vegyi anyagnak. Ennek köszönhetően a csempének hosszú élettartama lehet, több évtizedig is szépen mutathat.

A PERONDA Laccio fürdőszobacsempének modern megjelenése a felületén lévő apró mintától és felületi struktúrájától függően változhat. A színkombinációk és a textúrák széles választéka miatt kielégíthetik az emberek ízlését azokban az esetekben, amikor a dekoráció a szoba megjelenésének nagyon fontos szempontja. A PERONDA Laccio fürdőszobacsempéje stílus és funkcionalitás együttes megtestesítője, amely a legmagasabb minőségű anyagok, komoly technológiai fejlesztések és exkluzív dizájn ötvözéséből született.


5termék 15
5termék 15