Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

ARMONIE ARTE CASA BRUSH - tapéta hatású falicsempék

ARMONIE ARTE CASA BRUSH - tapéta hatású falicsempék

A fürdőszoba burkolása a lakás szépségének és higiéniai szempontból is rendkívül fontos. A megfelelő csempe kiválasztása pedig alapvetően meghatározza a fürdőszoba hangulatát és stílusát. Az ARMONIE ARTE CASA BRUSH csempek a híres olasz minőségükről ismertek. Az ezekből a csempékből készült fürdőszoba valódi luxus érzést nyújt.

Az ARMONIE ARTE CASA BRUSH csempék tapéta hatásának köszönhetően tusolás vagy fürdés közben érzékletesen átjön az otthonos valódi szoba élmény. A tapéta mintázatok megteremtik a fürdőszoba kényelmes otthonos atmoszféráját. A falon való megjelenésükkel pedig megtörik a fürdőszobák hagyományos, unalmas megjelenéseit.

A fürdőszoba csempékként az ARMONIE ARTE CASA BRUSH termékei 33,3x100 cm mérettel rendelkeznek, ami méginkább erősíti a tapéta hatást. A fürdőszobába készülő különféle minták közül mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és stílusának megfelelőt, és azon belül is több színárnyalatban választhat.

Az ARMONIE ARTE CASA BRUSH csempéknek nagy műszaki előnyei is vannak. Ezért a fürdőszobában történő használatuk is biztonságos, hosszú távú burkolást tesz lehetővé.

Az ARMONIE ARTE CASA BRUSH csempékkel burkolt fürdőszoba elegáns, stílusos és barátságos megjelenést kap. A minőségi alapanyagok és a kiváló technológia együttesen garantálják a csempék hosszú élettartamát, stabil felületét és a fürdőszoba kétségbevonhatatlanul magas minőségét.

Arte casa brush fürdőszobacsempe


13termék 113
13termék 113