Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/394-7831

Blog

Mainzu termékek a webáruházban

A Mainzu a spanyol csempegyártás egyik gyöngyszeme. Karakteres dizájn jellemzi ami a vintázs, rusztikus stílus kedvelőinek kedvez.

„Dandelion tile” – avagy pitypang mintás hexagon a legújabb csempeőrület

 

Dandelion tile a legújabb csempedizájn, ami hódít a mai lakberendezésben. Ezt a dizájnt a mi kínálatunkban pillanatnyilag a Realonda Venus, és a Realonda Osaka csempecsalád képviseli.

 

De nézzük, mi is a z a Dandelion Tile, avagy pitypang hexagon. Ha megnézünk egy ilyen lapot elsőre semmi extra. Egy hexagon aminek az egyik sarkából 5 vonal fut a szemközti oldalra.

Realonda Venus Aqua

 

Hogyan válassz fürdőkádat?

5 hasznos tipp a tökéletes fürdőkádhoz !

 

Senki nem úgy vesz fürdőkádat, hogy semmi tapasztalta nincs kád ügyben, hiszen mire fürdőkádat veszel már sok fürdőkádban ültél. Nagyon fontos, hogy tudd mit vársz el egy kádtól! Órákig olvasok a kádban?

Játszol benne a gyerekkel? Nem is szeretsz fürdeni?

Fontos hogy tudd ezekre a választ, amikor kádat választasz.

De van valami ami még fontosabb!

Kattints a Tovább gombra a folytatáshoz!

térben álló kád

Télen hogyan tároljuk a csempét?

 

Sok építkezésen a téli hónapokra esik a csempézés. Télen veszik, télen szállítják, és télen burkolják a csempét, járólapot. Mire kell figyelni, hogy károk nélkül ússzuk meg ezt a műveletet?

A fényes famintás járólapok néhány éve jelentek meg újdonságként a famintás járólapok között. Mára természetesen már itthon is meg tudják vásárolni az igényes lakberendezés szerelmesei. 

Most  Fanal Ceylan fényes famintás járólapjait mutatom be.

Vives Etnia fürdőszobák, stílusos rusztikus hangulat modern otthonokba. 3 csempeméret és számtalan szín, dekorelem áll rendelkezésedre, hogy feledhetetlen fürdőszobát alkoss magadnak.

Padlóra cementlap hatású járólapot, vagy famintás járólapot ajánlunk hozzá.

Vives Etnia fürdőszoba

Betonhatású fürdőszoba csempecsalád került a webáruházunk kínálatába. Szép matt felület, kifinomult színvilág, izgalmas felületek. Ezek jellemzik a MARAZZI Clayline csempecsaládot.

Marazzi Clay 22x66,2

 

 

 

Nagyméretű, különlegesen igényes megjelenésű, élethű famintás járólapot keresel, jó áron?

Jó hírem van! A Ragno Woodmania lapok pont ilyenek!

 

 

Ragno Woodmania

Még néhány apróság a metró csempéről.


Nem kell már győzködnöm senkit hogy mennyire klassz dolog a metro csempe. Nagyon népszerű lett szerencsére. Most kitérek néhány apróságra mi időrőli dőre előkerül ha a metro csempe a téma.