CSEMPEHEGYEK.HU - CSEMPE, JÁRÓLAP, FÜRDŐSZOBA WEBÁRUHÁZ

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/394-7831  +36-70/623-8486

Blog

Famintás járólap
Márványminta
Márványmintás fürdőszoba
Szűrés törlése

Méreteltérés a csempéknél.

Na akkor nézzük meg mi is a helyzet a csempéknél, járólapoknál a méretekkel. A gyakran előforduló kérdésekre próbálunk meg válaszolni.

Egy 20x60-as lap valójában mekkora méretű?

A kérdésnem látszólag nincs sok értelme, de a csempéknél mégis van.

4 meghatározó fürdőszoba dizájn trend 2023 

Elöljáróban el kell mondanom, hogy már jó ideje nincs egy meghatározó trend a lakberendezésben, így a fürdőszoba tervezésben se. Hatalmas újdonságra az idén sem kell számítanunk, de érdemes tájékozódni, ebben próbálunk meg segíteni neked. Több stílusirányzat van, ami fej fej mellett halad a népszerűség tekintetében. Ugyanakkor elmondható, hogy gyakorlatilag minden divat, pont úgy, mint az öltözködésben. A lényeg az összhang, a stílus és a funkció együttese. A rendelkezésre álló óriási választékban, mindenki ki tudja választani azt, ami neki a leginkább megfelelő.

Mennyi csempét vegyünk, hogy biztosan elég legyen, és megkíméljük magunkat az utánrendelés hatalmas bosszúságától? Konkrét példán keresztül nézheted meg, hogyan kell jól kiszámolni, mennyi csempét kell vásárolnod.

Famintás járólap lerakási minták

Egy gyakori kérdésre adunk most remélhetőleg igen alapos választ. milyen mintában rakjuk le a famintás járólapokat?

A bejegyzésben sok képpel illusztráljuk a leggyakrabban előforduló lerakási mintákat.

A márványt nagy előszretetttel használják az emberek, amióta világ a viág. A márvány különleges szépsége, művészeket és mesterembereket ihlett meg a történelem során, de az átlag emberek itthonaiba is beszivárgott.

Készültek belőle használati eszközök, dísztárgyak és persze burkolatok!

Ragno Bistret márványmintás burkolat

Mainzu termékek a webáruházban

A Mainzu a spanyol csempegyártás egyik gyöngyszeme. Karakteres dizájn jellemzi ami a vintázs, rusztikus stílus kedvelőinek kedvez.

„Dandelion tile” – avagy pitypang mintás hexagon a legújabb csempeőrület

 

Dandelion tile a legújabb csempedizájn, ami hódít a mai lakberendezésben. Ezt a dizájnt a mi kínálatunkban pillanatnyilag a Realonda Venus, és a Realonda Osaka csempecsalád képviseli.

 

De nézzük, mi is a z a Dandelion Tile, avagy pitypang hexagon. Ha megnézünk egy ilyen lapot elsőre semmi extra. Egy hexagon aminek az egyik sarkából 5 vonal fut a szemközti oldalra.

Realonda Venus Aqua

 

Hogyan válassz fürdőkádat?

5 hasznos tipp a tökéletes fürdőkádhoz !

 

Senki nem úgy vesz fürdőkádat, hogy semmi tapasztalta nincs kád ügyben, hiszen mire fürdőkádat veszel már sok fürdőkádban ültél. Nagyon fontos, hogy tudd mit vársz el egy kádtól! Órákig olvasok a kádban?

Játszol benne a gyerekkel? Nem is szeretsz fürdeni?

Fontos hogy tudd ezekre a választ, amikor kádat választasz.

De van valami ami még fontosabb!

Kattints a Tovább gombra a folytatáshoz!

térben álló kád

Télen hogyan tároljuk a csempét?

 

Sok építkezésen a téli hónapokra esik a csempézés. Télen veszik, télen szállítják, és télen burkolják a csempét, járólapot. Mire kell figyelni, hogy károk nélkül ússzuk meg ezt a műveletet?

A fényes famintás járólapok néhány éve jelentek meg újdonságként a famintás járólapok között. Mára természetesen már itthon is meg tudják vásárolni az igényes lakberendezés szerelmesei. 

Most  Fanal Ceylan fényes famintás járólapjait mutatom be.

Vives Etnia fürdőszobák, stílusos rusztikus hangulat modern otthonokba. 3 csempeméret és számtalan szín, dekorelem áll rendelkezésedre, hogy feledhetetlen fürdőszobát alkoss magadnak.

Padlóra cementlap hatású járólapot, vagy famintás járólapot ajánlunk hozzá.

Vives Etnia fürdőszoba

Nagyméretű, különlegesen igényes megjelenésű, élethű famintás járólapot keresel, jó áron?

Jó hírem van! A Ragno Woodmania lapok pont ilyenek!

 

 

Ragno Woodmania

Még néhány apróság a metró csempéről.


Nem kell már győzködnöm senkit hogy mennyire klassz dolog a metro csempe. Nagyon népszerű lett szerencsére. Most kitérek néhány apróságra mi időrőli dőre előkerül ha a metro csempe a téma.