Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

Járólap

Járólap

Ha padlóburkolatot szeretnél, a járólap kiváló választás. A járólapok starpabírók, különös gondozást nem igényelnek, esztétikailag nem változnak akár hosszú idő eltelével se, így ideális burkolat akár egész otthonodba. 

A járólapok különösen alkalmasak olyan helre, ahol fontos jól funkcionáló, gondozásmentes, hosszú élettartalmú burkolat.

A járólap ideális burkolata a padlófűtésnek is.

Cementlap hatású járólap
Patchwork mintás cementlap hatású járólap Vives 1900 Vives Alameda VIVES BALI cementlap mintás járólap VIVES LAVERTON rusztikus járólap Vives Maori Vives Nassau 20x20 Vives Pop Tile Vives Seine VIVES Svenska Vives Vodevil Vives World Parks 31,6x31,6 Peronda FS Peronda Fs Arles PERONDA FS AURORA cementlap mintás rusztikus járólap PERONDA FS BLUME rusztikus járólap PERONDA FS CLAY cementlap mintás járólap Peronda Fs Field - Rusztikus járólapok Pernda Fs Heritage - rusztikus járólap Peronda Fs Jaipur 45x45 rusztikus járólap PERONDA FS PORTO 45X45 rusztikus járólap PERONDA FS STAR rusztikus járólap PERONDA FS ROCKSTAR - cementlap kültérbe Peronda Fs Star Lt - rusztikus járólap PERONDA FS WABI SABI rusztikus járólapok Duomo Timeless Duomo Styles Kültéri cementlap Mainzu Antiqua Mainzu Barro Mainzu Bulgary Mainzu Carino cementlap mintás járólapok Mainzu Faenza Mainzu Fired cementlap mintás járólap Mainzu Florentine Mainzu London Class Mainzu New Origins Mainzu Norland Mainzu Three Capitals Mainzu Victorian Mainzu Zellige Equipe Art Nouveau Equipe Bauhome - mintás járólap Equipe Caprice Equipe Caprice Deco Marazzi D_Segni Marazzi D_Segni Blend Marazzi D_Segni Colore Aparici Altea - Cementlap mintás járólap Dune Gaudi - cementlap mintás járólap kollekció Dune Saudade - cementlap hatású járólapok Dune Valencia - rusztikus cementlap mintás járólap Dune Doria - modern cementlap HARMONY CASABLANCA cementlap mintás járólap Harmony Tanger Harmony Havana Harmony Cuban cementlap mintás járólap Harmony Sirocco - Rusztikus járólapok Harmony Lenos - rusztikus járólap Cersanit Patchwork Concept - cementlap mintás járólapok PRISSMACER CHESTER / CIRCLE / DOVER - cementlap mintás járólapok PRISSMACER HAMPTON / HOWARD cementlap hatású járólap PRISSMACER WINDSOR / LEEDS / STAR cementlap hatású járólapok REALONDA HANOI cementlap mintás járólap RIBESALBES SQUARES fagyálló cementlap mintás járólapok MARAZZI SCENARIO mintás járólapok

Járólap előnyei

A járólapok az egyik leggyakrabban használt burkolatok az építkezéseken és az otthonokban is. Ennek oka az, hogy rendkívül sok előnyt kínálnak az építkezőknek és az otthoni felhasználóknak. Az alábbiakban bemutatom, hogy mit jelentenek azok az előnyök, ami miatt a járólapok annyira közkedveltek.

A legfőbb előnye a járólapoknak az, hogy sokkal tartósabbak, mint más burkolatok. Ez annak köszönhető, hogy a járólapok anyaga rendkívül kemény és ellenálló. Ezenkívül a járólapok egyes fajtái ellenállnak a súrlódásnak, a nedvességnek, a hőnek és az időjárás szélsőséges hatásainak is.

A járólapok másik fontos előnye, hogy nagyon könnyű tisztán tartani őket. A járólapon nem tapad meg a por, amely az allergia egyik fő okozója lehet , és a járólapok felületén lévő víz is könnyen megszárad. Ezért könnyen tisztán tartható a járólap, amely nagyon nagy előny, ha gyerekek és állatok is tartózkodnak a lakásban.

A járólapok széles választékából kiválaszthatja a padló burkolatát, amely a legjobban illeszkedik az otthona stílusához, dekorációjához és egyéni ízléséhez is. A különböző méretű és mintájú járólapok, mint például a márvány, a kerámia, a kő, a fa és sok más, széles választékkal rendelkeznek.

A járólapok egy része csúszásgátló részecskékkel rendelkezik, hogy biztosítsa a biztonságos közlekedést az otthonában, házában. Az új technológiák miatt egyre több járólap, burkolat felületén használnak csúszásgátló anyagokat, ezek hozzájárulunk a balesetek megelőzéséhez.

Összességében elmondható, hogy a járólapok az építkezők és az otthoni felhasználók számára számos előnyt kínálnak. Ha szilárd, tartós és könnyen tisztítható burkolatot keres az otthonához, a járólapokat érdemes választani.

Járólapok felhasználása

A járólapok felhasználása széles körben elterjedt a köztéri és magánépítkezések során egyaránt. Számos előnye miatt a padlóburkolás egyik legkedveltebb variánsa, mivel szinte minden típusú padlóhoz, falhoz alkalmazható.

 

A járólapok anyaga ebben az áruházban elsősorban égetett kerámia. Az anyagok nagy előnye a nagy szilárdság, az ellenállás a külső hatásokkal szemben és a hosszú élettartam. Az alapanyagnak köszönhetően a járólapok védik a padlót a vízzel, a szennyeződésekkel és más külső hatásokkal szemben.

 

A járólapok kiválasztása számos szempontot figyelembe kell venni. Először is ki kell választani azokat az anyagokat, amelyek a legjobban megfelelnek az adott térben. A kerámia vagy porcelán járólapok számos színben, méretben és mintában érhetők el, így az összes belső térhez megfelelően illeszkedhetnek. Számos dizájn közül választhat, vannak több árkategóriában, köztük amelyek exkluzív megjelenésűek, de drágábbak.

 

Az építkezés során a járólapok könnyen összeilleszthetők a falakon és padlóburkolaton, így nem kell aggódni az esztétikai különbségek miatt. Az anyagok igen erősek és tartósak, így nem szükséges gyakran cserélni őket.

 

A járólapokat könnyű tisztítani és karbantartani, így azok higiénikusak is, különösen abban az esetben, ha a fürdőszobában, konyhában vagy az étkezőben használják őket. Az anyagok 100%-ban vízállóak, így hosszú évekig megőrzik eredeti állapotukat.

 

Röviden összefoglalva a járólapok palettája széles és különleges megjelenést kölcsönözhetnek az ingatlanoknak. Az erős és tartós anyagok nagyon sokoldalúak, és a lehető legtöbb építkezésen felhasználják őket. Az anyagok karbantartása és tisztítása egyszerű, így azokat bármilyen környezetben használni lehet.