Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

CERSANIT MARBLE ROOM márvány hatású fürdőszobacsempe

CERSANIT MARBLE ROOM márvány hatású fürdőszobacsempe

Finom elegancia, amely melegséget ad a belső térnek az egyedi, személyre szabott kompozíció érzésével – ezt jelenti a Marble Room kollekció. A valódi kő textúrája által ihletett csempék megfelelnek a természetes anyagok beltéri fwlhwafelhasználásának legújabb trendjének.

A gyönyörű Marble Room kollekció krémfehér és bézs színben érhető el, két nagyon népszerű színben, amelyeket a különböző textúrájú lapok tiszta geometriája és egyedi négyzet alakú mozaikmintája emel ki. A Marble Room kollekció nagyszerű és harmonikus kiegészítője a fehér fürdőszobai pultoknak és a magasfényű szanitereknek, a Marble Room padlólapokkal pedig a tökéletesen illeszkedő beltéri felületért.

Cersanit Marble Room márványmintás fürdőszobacsempe


5termék 15
5termék 15

A Cersanit Marble Room márvány hatású fürdőszobacsempe elegáns és stílusos megoldást nyújt a fürdőszobai kialakításhoz. Ez a csempekollekció lenyűgözően szép és minőségi anyagból készül, amely a természetes márvány megjelenését kelti életre.

A márvány mindig is az exkluzivitás és a finom stílus megtestesítője volt. Azok, akik egy kis luxusra vágynak a fürdőszobájukban, imádni fogják a Cersanit Marble Room kollekciót. A csempekülönleges mintázata és textúrája a valódi márvány hatását kelti, így egyik darab sem egyforma. Ezáltal egyedi megjelenést és kifinomultságot kölcsönözhetünk a fürdőszobánknak.

A Cersanit Marble Room márvány hatású fürdőszobacsempe különböző színárnyalatokban kapható, beleértve a világos és sötét tónusokat is. Ez lehetővé teszi, hogy válasszunk olyan árnyalatot, ami leginkább harmonizál a fürdőszoba többi kialakításával és a saját egyéni ízlésünkkel.

Ezenkívül a Cersanit Marble Room csempék kiváló minőséget képviselnek, amelyek hosszú élettartamot és ellenállóságot biztosítanak. A csempek könnyen tisztíthatók, és állnak a nedvesség, a foltok és a karcok ellen, így a fürdőszobánk mindig új és tiszta hatást kelt.

A Cersanit márka híres a minőségi termékeiről és az innovációról. A Cersanit Marble Room márvány hatású fürdőszobacsempe a márka elkötelezettségét tükrözi a kiváló minőség és a stílus iránt. Ez a kollekció egy valódi ajánlás mindenki számára, aki egy új és elegáns megjelenést szeretne a fürdőszobájába álmodni.