Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

CERSANIT MYSTERY LAND MODERN FÜRDŐSZOBA

CERSANIT MYSTERY LAND MODERN FÜRDŐSZOBA

A szürke és a grafit keverése még soha nem volt ilyen csábító. A Mystery Land posztindusztriális témája tökéletes azok számára, akik merész és avantgárd beltéri kialakításra vágynak.

A 20×60 cm-es alaplapok matt felülettel is kaphatók, hogy kiemeljék a kollekció stílusának ipari szándékát. Ami a Mystery Landben kiemelkedik, az a grafit alaplap egyenetlen színével, amely a fény beesésével változik. Egyetlen kollekció sem teljes dekorációs csempe nélkül. A mozaik textúrájú csempe több életet visz a fürdőszobába, amelyet a patchwork inserto csempével még egyedibbé tehetünk.

CERSANIT MYSTERY LAND MODERN FÜRDŐSZOBA


4termék 14
4termék 14

A CERSANIT MYSTERY LAND MODERN FÜRDŐSZOBA egy lenyűgöző és elegáns fürdőszoba kialakítási megoldást kínál, amely a modern stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját hozza létre. Ez a fürdőszoba egy olyan termékcsalád részét képezi, amely a CERSANIT márkától származik - a fürdőszobai berendezések és kiegészítők terén elismert és megbízható vállalat.

A MYSTERY LAND modern fürdőszoba szett számos elemet tartalmaz, amelyek mind egyedülálló dizájnnal rendelkeznek, és tökéletes harmóniát teremtenek a fürdőszobában. A fürdőszobai bútorok rendkívül stílusosak és minimalista vonalvezetésűek, amelyek megadottak a modern belsőépítészeti trendeknek. Az olyan elemek, mint a mosdókagyló, a WC és a bidé, harmonikusan kombinálódnak egymással, hogy egy egységes és kifinomult megjelenést érjenek el.

A MYSTERY LAND fürdőszoba szett tartalmaz még tartós és strapabíró zuhanykabint is, amely kényelmet és luxust biztosít a fürdőzés során. A zuhanykabin modern forma és kiváló minőségű anyagok kombinációjával készült, hogy hosszú évekig problémamentes működést garantáljon.

A CERSANIT MYSTERY LAND MODERN FÜRDŐSZOBA kollekció további kiegészítőket is kínál, mint például a fürdőszobai tükör és a világítás, amelyek még inkább fokozzák a fürdőszoba eleganciáját és stílusát.

Az ilyen típusú modern fürdőszobák tökéletesek bármilyen méretű fürdőszobához, kis vagy nagy területen egyaránt jól mutatnak. Az egyszerű vonalvezetés és a letisztult dizájn miatt ez a fürdőszoba lehetővé teszi a teret tágasabbá és rendezettebbé tételét, miközben elegáns és időtálló megjelenést biztosít.

Összességében a CERSANIT MYSTERY LAND MODERN FÜRDŐSZOBA egy kifinomult és lenyűgöző kínálatot nyújt mindenki számára, aki egy modern, stílusos és praktikus fürdőszobát szeretne otthonába. A kifinomult megjelenés és a funkcionális kialakítás garancia a kiváló minőségre és tartósságra, amely éveken át szolgálja tulajdonosát.