Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

CERSANIT SHINY TEXTILE textil mintás fürdőszobacsempe

CERSANIT SHINY TEXTILE textil mintás fürdőszobacsempe

A CERSANIT SHINY TEXTILE textil mintás fürdőszobacsempe egy kifejezetten elegáns és modern megjelenésű csempe, amely tökéletes választás lehet a fürdőszobád vagy akár a konyhád burkolásához.

Ez a csempe egyedülálló textil hatást kelt a felületen, amely stílusos és izgalmas megjelenést ad a tereknek. Így olyan atmoszférát teremt, amely eleganciával tölti meg a helyiséget, miközben egyúttal hangulatos és meghitt hangulatot is áraszt. A textil minta további mélységet és dimenziót ad a csempének, mindenféle stílusú fürdőszobában kiegészítheti a bútorokat és a kiegészítőket.

A CERSANIT SHINY TEXTILE csempék kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek hosszú élettartamot és fenntarthatóságot biztosítanak. A csempecsaládban többféle szín közül választhatunk, így könnyedén megtalálhatjuk a megfelelő árnyalatot a lakásunk többi részéhez és a saját preferenciáinkhoz igazítva.

A fürdőszobacsempe kollekció tökéletes választás lehet a padló és a falak burkolásához egyaránt. Kiválóan ellenáll a nedvességnek, így ideális választás lehet a fürdőszobában, ahol magas a páratartalom. A csempe könnyen tisztítható, ami különösen fontos a fürdőszobában, ahol gyakran van szükség tisztaságra és higiénia fenntartására.

A CERSANIT SHINY TEXTILE textil mintás fürdőszobacsempe valóban stílusos és modern megoldás a fürdőszobád vagy a konyhád megjelenésének felfrissítéséhez. A textil minta egyedülálló módon kombinálja a kifinomultságot és az izgalmas megjelenést, amely kellemes és meghitt hangulatot teremt a térben.

Cersanit Shiny Textile fürdőszobacsempe


5termék 15
5termék 15

Cersanit Shiny Textile fürdőszobacsempe