Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

EMIGRES ATLAS/TEIDE fürdőszobacsempék

EMIGRES ATLAS/TEIDE fürdőszobacsempék

Emigres Teide fürdőszobacsempe


7termék 17
7termék 17

A fürdőszobában igazi fókuszpont az általunk választott csempe, hiszen ez a kis jellegzetesség nagymértékben alakítja az amúgy már önmagában is nagyszerű helyiség hangulatát. Az EMIGRES cég termékében bízók semmiképp sem fognak csalódni az ATLAS/TEIDE fürdőszobacsempékkel, melyek olyan minőséget és praktikus megoldásokat rejtenek magukban, amelyekkel nincs lehetetlen a fürdőszobára vonatkozó elképzelések szempontjából.

Az EMIGRES ATLAS/TEIDE fürdőszobacsempék előnye az önmagában is nagy szilárdság, hiszen a csempe maga minden körülmény között megmarad annak eredeti formájában. Az Extrakeményített felületének köszönhetően az ATLAS/TEIDE hosszan tartó és alapos felületi ellenálló képességgel rendelkezik a korlátozások nélkül használható konyhába és fürdőszobába.

Ettől függetlenül, az EMIGRES ATLAS/TEIDE fürdőszobacsempéknek a páratlan designja, a párbeszédes textúra és színek együttese, amely a fürdőszobai berendezésekkel teljesen harmónikusan együttműködik, különösen kitűnik. Kiváló minőségű termékek felhasználásának segítségével az ATLAS/TEIDE fürdőszobacsempék új dimenziót hoznak a fürdőszobába és az érintett környezetbe, ami egyáltalán nem elhanyagolható a praktikusabb és kényelmesebb fürdőszobai élmény kialakításának szempontjából.

Az EMIGRES ATLAS/TEIDE fürdőszobacsempék ideálisak minden fürdőszoba stílusához, legyen az modern, klasszikus vagy 3D dizájn. Különösen üdvözölni kell az általuk nyújtott funkciókat: könnyű tisztán tartás, kiváló kopásállóság és a nedves környezetnek való ellenállás, ami kétségbevonhatatlanul megkönnyíti életünket.

Az EMIGRES egyenetlen formájú ATLAS/TEIDE fürdőszobacsempéi tökéletesek a szürke és a fehér árnyalatok kedvelőinek, akik az elegáns megoldásokat szeretik a fürdőszobájukban. 


A magas minőség, a természetesség és az időtlen elegancia, az EMIGRES ATLAS/TEIDE fürdőszobacsempék jellemzői, amelyek vásárlóink teljes körű elégedettségére irányulnak. Az ATLAS/TEIDE csempe egyesíti a funkcionalitást a divattal és a minimalizmussal, anélkül, hogy bármit sajnálnánk. Az EMIGRES ATLAS/TEIDE fürdőszobacsempéi kiválasztása az egyik legjobb döntés a fürdőszoba kialakításának szempontjából, és garantáltan feldobja a helyiség hangulatát az otthon egészében.