Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

EMIGRES CRAFT fürdőszobacsempe

EMIGRES CRAFT fürdőszobacsempe

Az EMIGRES CRAFT fürdőszobacsempe egy minőségi kerámia burkolólap, amely tökéletesen illik a modern fürdőszobákhoz. Az EMIGRES márkanév több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a burkolólapok és padlólapok gyártásában, számos stílust és színt kínálva az otthonokban való használatra.

A fürdőszoba csempének számos előnye van. A burkolólap strapabíró és könnyen tisztítható, így ideális megoldás a magas nedvességtartalmú környezetben, mint például a fürdőszobában. A burkolólapok számos stílusban és mintában kaphatók, így rugalmasan alkalmazhatók bármilyen belső térbe. Az EMIGRES CRAFT fürdőszobacsempe dizájnja megfelelően alakítható minden modern fürdőszobába. A burkolólapok egyedülálló megjelenésüknek köszönhetően azonnal kiemelkednek a szoba többi részétől.

A burkolólapok mérete és vastagsága is fontos szempont, mivel ez alapján történik a kiválasztás a területnek megfelelően. Az EMIGRES CRAFT csempék ideálisak a nagyobb területeket burkolni hiszen méreteik 25x75cm, így azokat könnyen lefogatjuk. Az EMIGRES magas minőségi elvárásainak köszönhetően a burkolólapok élettartama is megnövekszik, ami egyúttal a költséghatékonyság szempontját is megvalósítja.

Összességében az EMIGRES CRAFT fürdőszobaburkolólapokkal való burkolás az optimális megoldás mindenki számára a belső terekben; a minőség, a megbízhatóság és az időtállóság garantált. Az EMIGRES egy nagyon sikeres márkának számít, amely magas szintű szakértelemmel és innovatív megoldásokkal áll a vásárlók szolgálatában. Ez a fajta burkolólap mindenképpen még évekig meg fogja tartani helyét a burkolólap-piacon, így érdemes felfigyelni rá, ha éppen burkolóanyag vásárlása a kérdés.

Emigres Craft fürdőszoobacsempe


6termék 16
6termék 16

Emigres Craft Beige