Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

EMIGRES HIT MODERN FÜRDŐSZOBACSEMPE

EMIGRES HIT MODERN FÜRDŐSZOBACSEMPE

Az EMIGRES HIT MODERN FÜRDŐSZOBACSEMPE egy kiemelkedően stílusos és modern burkolóelem, amely tökéletesen illeszkedik a fürdőszobai enteriőrökbe. Az Emigres kerámia csempék a spanyol gyártó minőségi kínálatából kerültek kiválasztásra, amelyek közül a HIT kollekció különleges vonalvezetésű, geometrikus alakzatai és színharmóniája igazán figyelemre méltó.

A HIT csempék 25X75 cm-es nagyságban kaphatóak és az egyes darabokon a minták és textúrák letisztult játéka látható. A fürdőszoba falán a HIT csempék jól illeszkednek egymáshoz, így egy nagyon harmonikus és egységes megjelenést nyújtanak, amely a modern fürdőszoba esztétikájához tökéletesen illeszkedik.

Az EMIGRES HIT MODERN FÜRDŐSZOBACSEMPE könnyen tisztítható és tartós, mivel a csempe elkészítésénél a legmodernebb technológiák kerültek alkalmazásra. Ezen kívül a csempe kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot.

A HIT csempék széles választéka áll rendelkezésre, amelyekben a színek, minták és textúrák egyaránt megtalálhatóak. Ez lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének és stílusának megfelelő burkolót.

Összességében az EMIGRES HIT MODERN FÜRDŐSZOBACSEMPE a tökéletes választás a modern fürdőszoba kialakításához. A kiemelkedő minőség, a modern design és a tartósság kombinációja biztosítja, hogy ez a csempe hosszú éveken át szép és funkcionális maradjon. A HIT csempék azok számára is ideálisak, akik szeretnének egy merész burkolatot a fürdőszobájukba.

EMIGRES HIT modern fürdőszobacsempe


4termék 14
4termék 14