Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

MARAZZI MYSTONE LIMESTONE - kőhatású járólapok

MARAZZI MYSTONE LIMESTONE - kőhatású járólapok

A járólapok manapság már nem csak funkcionális, de esztétikai szempontból is fontos részei otthonunknak és kertünknek. A MARAZZI MYSTONE LIMESTONE kőhatású járólapok remek választás lehet, ha a modern, minimalista vagy az antik, rusztikus stílust szeretnénk megjeleníteni.

Ezek a lapok nagyon hasonlítanak a természetes kőlapokra, de az előnyük, hogy könnyen karbantarthatóak és tisztán tarthatóak. A kőhatású járólapok kiváló alternatívát jelentenek, ha valaki nem szeretne igazi kőlapokat padlóra vagy falra helyezni, de mégis meg szeretné őrizni a természetességet, a kőhatású felületeket.

A MARAZZI MYSTONE LIMESTONE kőhatású járólapok változatos méretekben és természetes színekben kaphatóak, így minden stílushoz könnyen választhatunk megfelelő darabot. Az árnyalatok is nagyon változatosak, a klasszikus fehér, bézs, szürke és a modern színek is megtalálhatóak a kollekcióban.

A lapok felhasználhatóak beltéri és kültéri burkolási feladatokra egyaránt, akár járdára, teraszra vagy a nappaliba, fürdőszobába is. A kőhatású járólapok rendkívül tartósak és ellenállóak, így hosszú élettartammal rendelkeznek.

A MARAZZI MYSTONE LIMESTONE kőhatású járólapok használatával a belső tér egyedi és stílusos hangulata érhető el, melyet egyszerűen és könnyedén tudunk fenntartani. A természtes kő érzetét kapjuk, annak hátrányai nélkül.

Marazzi Limestone Sand


34termék 134
34termék 134

Marazzi Limestone kőhatású járólap

A MARAZZI MYSTONE LIMESTONE kőhatású járólapok a minőségi burkolólapok között helyezkednek el. A termékek széles választékában találhatók olyan típusok, amelyek különböző méretűek és, így megfelelnek minden igénynek. A lapok nagyon jól tűrik az igénybevételt, ezért akár beltéri, akár kültéri felhasználásra is kitűnő választásnak bizonyulnak.

A kőhatású járólapok lehetővé teszik a természetes hatásokat mutató burkolatok kialakítását. A márka főként azoknak a vásárlóknak kínál termékeket, akik kedvelik a természetes kő felületét, azonban nem akarnak magas költségeket viselni a valódi kőre. A Marazzi lapok penészálló felületei tiszta, tartós és hosszú élettartamúak. A kőhatású járólapokat a természetes kő által inspirált minták jellemzik. A lapok többféle színben kaphatóak, így mindenki találhat az ízlésének és a területnek megfelelőt.

 A felületek egyedi mintázatainak és textúráinak köszönhetően különleges és exkluzív hatást érhetünk el az általunk burkolt területen. A kőhatású járólapok erős és tartós anyagból készülnek, ezért ellenállnak a legnehezebb terheknek is, megfelelően karbantarthatóak és könnyen tisztíthatóak..

Azonban a legfőbb előnyük az, hogy nem igényelnek különösebb karbantartást, és idővel sem fogják elveszteni szépségüket. Szennyeződések esetén könnyedén eltávolíthatóak a járólapok felületéről. A nagy szín- és mintaválaszték az lehetőséget adja, hogy a lakberendezők és lakásfelújítók képesek legyenek olyan burkolatot találni, amely pontosan illeszkedik az adott helyiség vagy terület sajátosságaihoz és a belsőépítészeti koncepcióhoz.

Ha szeretnénk egyedi, tartós és könnyen karbantartható burkolati megoldást, amely a természetes kő hatását kelti, akkor érdemes a MARAZZI MYSTONE LIMESTONE kőhatású járólappal számolni. A minőségi anyagokból készült burkolólapok időtállóak, és megfelelnek minden belsőépítészeti elképzelésnek.