Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

PERONDA Barbican fürdőszobacsempe

PERONDA Barbican fürdőszobacsempe

PERONDA Barbican fürdőszobacsempe egyszerű és letisztult designt követ, ami modern, de mégis klasszikus megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. A csempe a látványos, geometrikus mintáinak köszönhetően kiemelkedő megjelenést ad bármely fürdőszobának üres, egyhangú felületekkel összehasonlítva.

A csempe mintái nagy felbontásúak, és a technológiai előnyöknek köszönhetően, sikerült részletgazdagon reprodukálni a legapróbb részleteket is. A Barbican csempe továbbá kiváló minőségű, olyan funkcionális tulajdonságokkal, mint a kopásállóság, az ellenállóképesség, a könnyű tisztíthatóság, a vízállóság.

A termék vastagsága 10 mm, mérete pedig 33,3x100 cm, ami lehetővé teszi, hogy egy kerámia burkolási projekt esetén a vásárlók bátran választhatják a nagy méreteket is.

A PERONDA Barbican fürdőszobacsempe könnyen buekolható, és megfelelő tervvel bármely fürdőszoba megújításában kiváló szerepet játszhat. A modern, geometrikus minta könnyedén áthidalja a modern és a hagyományos stílus közötti átmenetet,  több különböző helyre alkalmasak, beleértve a hotelek, wellness- és fitness klubok, és számos magánlakások vagy házak fürdőszobáit.


9termék 19
9termék 19