Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

PERONDA Donna fürdőszobacsempe

PERONDA Donna fürdőszobacsempe

A PERONDA Donna fürdőszobacsempe egy kiváló minőségű, látványos és kifinomult megjelenésű csempe, mely luxusérzetet ad minden fürdőszobának. A Spa kollekcióhoz tartozik, és a legmagasabb minőségi standardok szerint készül.

A PERONDA Donna fürdőszobacsempe sokoldalúan felhasználható, hiszen ugyanúgy alkalmas fürdőszobai burkolásra, mint konyhák, nappalik vagy akár hálószobák esetében is. A klasszikus, elegáns megjelenése miatt bármilyen térbe tökéletesen illik.

A csempe 333,3x100 cm-es méretben kapható, így szabályos és rendezett mintákat alkothatunk vele. A PERONDA Donna fürdőszobacsempe vastagsága 7,5 mm, így könnyen lehet lerakni. 

A csempe natúr színű, mely matt felületű és könnyen tisztítható. A finom textúrája nagyszerűen mutat kiemelkedő fürdőszoba elemekkel, mint például fürdőszoba szekrények vagy fürdőkádak.

Az egyik nagy előnye, hogy a víz és saválló anyagának köszönhetően, a fürdőszoba környezeti hatásai sem okoznak problémákat az jövőben. Tartós élettartama a megtérülést hosszú távon biztosítja.

Összességében, a PERONDA Donna fürdőszobacsempe egy kiváló minőségű csempe, mely egyidejűleg egyedi megjelenést és praktikusságot is biztosít. Sokoldalúsága miatt, kiválaszthatjuk a számunkra legkedvesebb mintát és beilleszthetjük akár a legkifinomultabb enteriőrbe is.


7termék 17
7termék 17