Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

PERONDA Erta fürdőszobacsempe

PERONDA Erta fürdőszobacsempe

A PERONDA Erta fürdőszobacsempe egy kitűnő minőségű kerámialap, amelyet az otthonok fürdőszobájának dekorációjára terveztek. Ez a csempe ékszerként ragyog a falakon, ötvözve a modern megjelenést és az ideális funkcionalitást.

A PERONDA Erta fürdőszobacsempe nagyon időtálló és tartós anyag, a gyártók használtak valódi porcelán és fehér agyagot a csempe előállításához. Ez a keverék rendkívül ellenálló a víznek, a savnak így sokáig megőrzi ragyogó kinézetét.

Az Erta fürdőszobacsempe és rendkívül sokoldalú annak érdekében, hogy minden fürdőszoba méretének és stílusának megfeleljenek.

Több különböző színváltozattal rendelkezik, kiválaszthatóak a fehér, beige, szürke árnyalatok is. Az Erta fürdőszobacsempéknek különleges 3D hatásuk van, mélységet kölcsönöznek a fürdőszobának.

A PERONDA Erta fürdőszobacsempe ideális választás minden olyan ember számára, aki meg szeretné változtatni a fürdőszobáját azáltal, hogy egy luxus minőségű designer csempével látja el, amely tökéletesen illik a fürdőszobájához. Az Erta fürdőszobacsempe a modern és a klasszikus fürdőszobai stílusokhoz, egyaránt alkalmazható, így biztos, hogy minden bizonnyal megtalálja a tökéletes fajtáját a saját fürdőszobájának megfelelően.


8termék 18
8termék 18