Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

Wellis Tükrök, tükrös szekrények

Wellis Tükrök, tükrös szekrények

A Wellis Tükrök az elegancia és funkcionalitás tökéletes kombinációja. A tükörként használt felület kényelmes és szép megjelenést kölcsönöz bármelyik helyiségnek.

Ezek a tükrös szekrények különösen praktikusak a fürdőszobában és az előszobában, hiszen lehetővé teszik a felügyelet nélküli öltözködést és a sminkelést. Az egész testet lefedő nagy tükrök mellett, a kisebb méretű tükrök is rendelkezésre állnak, amelyek segítségével bármikor ellenőrizhetjük az arcunk és a hajunk állapotát.

Ha szükséges, a Wellis tükrökbe beépített világítás teszi lehetővé az optimális fényviszonyokat az öltözködés és a sminkelés közben. Ezek a dizájnos tükrös szekrények általában nagyon sok tárolóhellyel rendelkeznek az optimális tárolás és rendszerezés szempontjából.

A Wellis tükrök és szekrények anyaga elsősorban magas minőségű üveg, amely egy tartós és ellenálló anyag. Ezenkívül a szép vonalvezetésű kialakítások mellett a felhasznált anyagok is nagy figyelmet kapnak a gyártási folyamat során.

Végül, de nem utolsósorban, a Wellis tükrök és szekrények nagyon egyszerűen felszerelhetőek, és a tartós kialakításuk azt jelenti, hogy hosszú évekig használhatók a mindennapi rutinunk során. Az egyszerű, letisztult és stílusos megjelenésükkel bármelyik helyiség megjelenését fel tudják dobni, így igazán értékes és hasznos berendezésekké válhatnak otthonunknak.


5termék 15
5termék 15