Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

Blog
2023.03.20 20:32

Fürdőszobát terveztünk, és elkészült

Azulev
Szűrés törlése
Fürdőszobát terveztünk, és elkészült

Egy picurka fürdőszobát terveztünk, ami el is készült. Nézzétek meg!

Egy 220x220 as fürdőszoba tervével bíztak meg bennünket ügyfeleink. Szerencsére a fürdőszobába csak egy sarokkádnak és egy mosdónak kellett elférnie és az ügyfek nyitottak voltak az elrendezés némi módosítására is.

 

Az ügyfelek férfias hangulatú de időtálló dizájnt képzeltek maguknak. A szürke színvilágot részesítették előnyben, illetve szóba került a klasszikus márvány elegancia is.

Ennek megfelelően elkészültek a tervek. Javasoltuk, hogy a mosdó kerüljön át egy másik falra, így a közlekedés kényelmesebb a fürdőszobában. Ráadásul a térérzet is jobb, hiszen így tágasabbnak tűnik a fürdőszoba, és látványosabb is, amikor belépve a szép mosdót és a mosdót kiemelő dekorfalat pillantja meg a belépő.

A házban 2 fürdőszoba van, és ezt alkalmanként vendégek is használják, így a látvány és a funkció mind nagy hangsúlyt kapott. Ideális esetben a dizájn és a funkció kéz a kézben jár. Az olyan fürdőszoba terveket szeretjük a legjobban, ahol nem kell feláldozni a funkciót a dizájn oltárán.

A sarokkád egy viszonylag megosztó szaniter. Van, aki értelmetlen vizpazarlónak gondolja mi ráadásul igen nagy helyet foglal. Van, aki szó szerint lubickol a sarokkád kényelmében és le nem mondana a tágas, akár társas, hangulatos fürdésekről. Egy biztos, tapasztalataink alapján a gyerekek mindenképpen a sarokkád rajongók soraiba tartoznak.

Ebben a fürdőszobában eredetileg is egy sarokkád volt, egy régi üvegszálas poliészter darab került kibontásra. Mivel az ügyfelek szerették a sarokkádat, és mivel a másik fürdőszobában zuhanykabin is rendelkezésre áll, így nem volt kérdés hogy a sarokkád marad.

Ami még maradt az a törölköző szárítós radiátor, amibe egy fűtőpatront is rendeltünk, hogy az átmeneti időszakban is használható legyen, amikor a fűtés még nem megy, de fürödni még hideg van. A fürdőszobában egyébként padlófűtés szolgáltatja a meleget, a radiátor ebben az esetben csak kiegészítő fűtőelem.

A kis fürdőszoba tervezésének vannak nehézségei, egyébként a nagy fürdőszobáknak is. A kis fürdőszobáknál kerüljük az olyan megoldásokat amiktől a zsúfoltnak tűnnek. A túl sok dekor, a megosztott felületek mind elaprózzák a látványt, fürdőszoba tervezőként ezeket a megoldásokat nem javasoljuk. Ebben az esetben az volt fürdőszoba tervezés koncepciója, hogy a  mosdó mögötti falat emeljük ki dekorlappal, vagy valami látvány elemmel, a többi rész ennek a hátteréül szolgál, ezt hagyja érvényesülni.

Itt vannak az elkészült látványtervek:

Márványmintás fürdőszoba

És ez lett a befutó:

Az elkészült fürdőszobában remekül mutat az Azulev Basalt burkolatcsalád. Az Athracit és a Marfil szín kombinációja igazán remekül mutat. Az antracit hideg szürkeségét megfelelően ellensúlyozz a Marfil szín bézses barátságossága.

Nézd meg te is:

Elkészült fürdőszoba

A terv ás a valóság:

Fürdőszoba terv és valóság

A Wellis Elios Grey fürdőszobaszekrények is elbűvölően néznek ki a hexagon mintás dekorlap előtt és a látványra a koronát a Wellis világítós kerek tükör teszi fel. A kerek forma rímel a sarokkád ívére, és ellensúlyozza a sok szögletet a fürdőszobában.

Az ügyfél elégedett és ez a legfontosabb. A visszajelzések alapján az M-Akryl Rita kádja nagyon kényelmesnek bizonyult és letisztult kényelmes íveivel igazi spa élményt biztosít a fürdőszobában.

Te is szeretnél ilyen jól megtervezett fürdőszobát? Vedd igénybe az ingyenes fürdőszoba tervezési szolgáltatásunkat. Nézd meg itt!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!