Kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Csempe, járólap, fürdőszoba csempe

Ügyfélszolgálat:

H-P : 9-17

+36 20 394 7831

Email:

info@csempehegyek.hu

rendeles@csempehegyek.hu

Csempe, járólap, fürdőszobacsempe INGYENES SZÁLLÍTÁS

Csempe, padlólap, fürdőszoba csempe -

*******

Ingyenes kiszállítás az egész ország területén!*

********

*250 000 Forint feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás az egész ország területén!

*********

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Blog
2020.02.16 09:30

Hogyan válassz fürdőkádat? 5 hasznos tipp a fürdőkád választáshoz!

Hogyan válassz fürdőkádat?

5 hasznos tipp a tökéletes fürdőkádhoz !

 

Senki nem úgy vesz fürdőkádat, hogy semmi tapasztalta nincs kád ügyben, hiszen mire fürdőkádat veszel már sok fürdőkádban ültél. Nagyon fontos, hogy tudd mit vársz el egy kádtól! Órákig olvasok a kádban?

Játszol benne a gyerekkel? Nem is szeretsz fürdeni?

Fontos hogy tudd ezekre a választ, amikor kádat választasz.

De van valami ami még fontosabb!

Kattints a Tovább gombra a folytatáshoz!

térben álló kád

Hogyan válassz fürdőkádat?

5 hasznos tipp a tökéletes fürdőkádhoz !

 

Senki nem úgy vesz fürdőkádat, hogy semmi tapasztalta nincs kád ügyben, hiszen mire fürdőkádat veszel már sok fürdőkádban ültél. Nagyon fontos, hogy tudd mit vársz el egy kádtól! Órákig olvasok a kádban?

Játszol benne a gyerekkel? Nem is szeretsz fürdeni?

Fontos hogy tudd ezekre a választ, amikor kádat választasz.

De még mielőtt bármit csinálsz, a leges legfontosabb első dolog amit tudnod kell:

Mekkora hely van a fürdőkádnak?

 

1., A méret a lényeg!

 

A legfontosabb, hogy tudd mekkora helyed van egy kádnak. Hiába szeretnél egy kétszemélyes medencét ha csak egy ülőkádnyi helyed van. Ha megvan a hely mérete ahova a kádat szeretnéd, akkor már tudod miből lehet válogatni.

Fürdőszoba alaprajz

 

2., A kád forma kiválasztása

 

Ha megvan a méret, jöhet a forma. Lássuk miből lehet választani.  A kádakat az alakjuk szerint a következő kategóriákba soroljuk:

  • Egyenes kád

  • Sarokkád

  • Aszimmetrikus kád

  • Szabadon álló kád

A hely kihasználása szempontjából a legjobb választás általában az egyenes kád.

Vannak bizonyos esetek amikor egy asszimetrikus kád is segít a helykihasználásban. 

A sarokkádaknak van a legnagyobb helyigényük. A szabadonálló kádaknak is kell hely, de közel se annyi mint amennyit hisznek az emberek.

A sarokkád , aszimmetrikus kád és sima kád között az alapvető különbség a szélessége. A sima kádtól mindkettő szélesebb tágasabb, persze víz is több kell bele.

Ha megvan a forma és a méret, el kell dönteni, hogy beépítsük vagy alőlapokat vegyünk hozzá?3.,Beépítés, vagy előlap?Sokszor kérdés, hogy a kiválasztott kád hogy legyen beépítve?

A javaslatom minden esetben az, ha a kádnak nincs gépészete, teheát NEM hidromasszázs kádról beszélünk, akkor minden esetben azt javaslom építsék be. A beépített kád jóval stabilabb mint az előlapos. Az előlapok tapasztalatok alapján a mozgástól, használattól törnek, deformálódnak. Azt már csak zárójelben jelzem, hogy a csempézett kád oldal sokkal szebb mint egy műanyag előlap. A szakszerű beépítés növeli a kár élettartalmát, ezért érdemes szakemberre bízni.

A hidromasszázs kádaknál a gépészetnek hozzáférhetőnek kell lennie, így ebben az esetben az előlap a jó megoldás.4., Mikor vegyünk kádat? Vigyázat, ez megint a méretről szól!

A kádat megvenni ráérsz a csempével együtt viszont jóval hamarabb el kell döntened pontosan melyik kádat szeretnéd. Ezt már tudnod kell, amikor a vizes a falban vezeti a csöveket. A kádak csaptelep elhelyezése nagyon különböző. A kád gyártók a műszaki rajzokon jelölik, hogy hova ajánlják a kádtöltő csaptelepek elhelyezését. A kádak pereme dizájntól függően eltérő lehet, agy ha nem jó helyre teszi a vizes a csaptelep kiállásokat, akkor a víz a kád helyett könnyen a peremre folyhat. Fontos hogy jó helyen legyen a csap kiállása.

 

5., Mindent a tökéletes fürdés élményért.

Szeretsz fürdeni?

A komfortot növelheti ha a kádakhoz különböző kiegészítőket veszünk, például fejtámlát vagy kapaszkodót. Ha zuhanyzásra is használjuk a kádat, hasznos kiegészítő a kárparaván ami útját állja a fröccsenő víznek. Ezeket érdemes mihamarabb eldönteni. Ha automata le és túlfolyót választasz érdemes a kád oldalán szerelőnyílást kialakítani, ahonnan szerelhető a lefolyó, ha szükséges. Ha a kád szélén szeretnél pakolni vagy olyan kádat kell választanod aminek a széle erre alkalmas, vagy ha a hely engedi, érdemes csempézett padkákat esetleg falfülkét kialakítani.Ha tetszettek a tippek, oszd meg másokkal is!

Az építkezéshez, felújításhoz, sok sikert, kitartást kívánunk!Webáruház készítés