Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

Blog
2020.09.17 00:30

Dandelion tile – avagy pitypang mintás hexagon a legújabb csempeőrület

Dandelion tile – avagy pitypang mintás hexagon a legújabb csempeőrület

„Dandelion tile” – avagy pitypang mintás hexagon a legújabb csempeőrület

 

Dandelion tile a legújabb csempedizájn, ami hódít a mai lakberendezésben. Ezt a dizájnt a mi kínálatunkban pillanatnyilag a Realonda Venus, és a Realonda Osaka csempecsalád képviseli.

 

De nézzük, mi is a z a Dandelion Tile, avagy pitypang hexagon. Ha megnézünk egy ilyen lapot elsőre semmi extra. Egy hexagon aminek az egyik sarkából 5 vonal fut a szemközti oldalra.

Realonda Venus Aqua

 

Dandelion tile a legújabb csempedizájn, ami hódít a mai lakberendezésben. Ezt a dizájnt a mi kínálatunkban pillanatnyilag a Realonda Venus csempecsalád képviseli.

 

De nézzük, mi is a z a Dandelion Tile, avagy pitypang hexagon. Ha megnézünk egy ilyen lapot elsőre semmi extra. Egy hexagon aminek az egyik sarkából 5 vonal fut a szemközti oldalra.

 

1 lap kinézet semmi izgalomra nem ad okot szerintem. Viszont ez az egyszerű dizájn igen sok variációs lehetőséget rejt magában. A mintákat különböző módon forgathatjuk össze, vagy akár minden lapot egy irányba rakhatunk. Így ugyan az a lap teljesen eltérő mintát ad, különböző hatást kelt.

Realonda Venus Black

Eddig a hexagonok vagy egyszínűek voltak, vagy leginkább patchwork mintás dekormintát kaptak. A geometrikus dizájn nagyon népszerű jelenleg, hiszen mindenképpen egyfajta újdonságot jelent az eddigi irányzatokhoz képest. A geometrikus dizájn térhódítása mögött az indusztriális stílus és a modern „minimál”egyre nagyobb népszerűsége áll. Ezt a stílust szépen kiszolgálják a geometrikus mintázatú burkolatok, járólapok, csempék, de akár a tapéták is.

A geometrikus minták a lakberendezés egyéb eszközeiben is megjelennek, lámpákon, textileken, de még bútorlapokon is. A használati tárgyaink is geometrikus mintákat kapnak az utóbbi időben, a poharaktól kezdve a tányérokon át a táskákig.

Hiszen a divat is geometrikus mintákban tobzódik, miért pont a csempék lennének a kivételek.

Realonda Venus Aqua

Néhány éve már lehetett találkozni nagyobb lakberendezős oldalakon a Pitypang hexagon lapokkal, igen ritkán, és ha valaki ilyet szeretett volna vásárolni, nagyon nem volt egyszerű dolga. Eredeti cementlapot ezel a mintával még lehetett találni nagy nehezen, de korszerű jó minőségű járólapot, illetve falicsempét nem nagyon.

 

Most már szerencsére hozzáférhető megfizethető áron a kiváló minőségű spanyol termék a Realonda Venus család. A Relonda Venus pitypang hexagon lapok 28,5x33 centiméteres méretben készülnek, 5 színben. Fekete, fehér és szürke színek mellett itt a csodás türkiz, illetve a kék. Ezek a Realonda Venus lapok jól használhatók egyszínű lapokkal kombinálva, például sima fehér hexagon lappal, de bátran használhatjuk kisebb vagy nagyobb felületen egyszerű sima lapokkal, például bármilyen fényes fehér lappal, vagy akár a jó öreg klasszikus metro csempével.

 

Érdemes megnézni a katalógus képeket az oldalunkon, de a Dandelion Tile kifejezésre rákeresve az interneten töménytelen mennyiségű inspirációs képet lehet találni.

 

A Realonda Venus pitypang hexagon lapokat készletről kínáljuk.

Realonda Venus

Realonda Venus

Realonda venus - Pitypang hexagon

Realonda Venus hexagon