Kategóriák
Kategóriák
Ügyfélszolgálat

Csempe, járólap, fürdőszoba csempe

Ügyfélszolgálat:

H-P : 9-17

+36 20 394 7831

Email:

info@csempehegyek.hu

rendeles@csempehegyek.hu

Csempe, járólap, fürdőszobacsempe INGYENES SZÁLLÍTÁS

Csempe, padlólap, fürdőszoba csempe -

*******

Ingyenes kiszállítás az egész ország területén!*

********

*250 000 Forint feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás az egész ország területén!

*********

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Blog
2017.05.08 14:23

Még néhány apróság a metro csempéről

Még néhány apróság a metró csempéről.


Nem kell már győzködnöm senkit hogy mennyire klassz dolog a metro csempe. Nagyon népszerű lett szerencsére. Most kitérek néhány apróságra mi időrőli dőre előkerül ha a metro csempe a téma.

 

Azt gondolhatnád, unalmas már mindenhol ugyan az van. Az a helyzet hogy egyáltalán nem! Mivel a metro csempéből is van már sokféle, és nem rendszerben árulják, mint a legtöbb fürdőszobacsempét ezért igen változatos módon használjátok őket. Nagyon népszerűek a cementlap –metro csempe kombinációk. A cementlapok pedig olyan hihetetlen szín és mintavariációban elérhetők, hogy nincs 2 egyforma fürdő velük. A következő képeket mind az ügyfeleinktől kaptam, nézd meg mások hogy csinálják.

 

Metro csempés fürdőszoba

 

Az abszolút klasszikus famintás padló is nyerő a metro csempéhez, de most egy ügyfelem éppen mozaikot választ hozzá.

 

Metro csempe fürdőszoba

 

Metro csempe 7,5x15 fürdőszoba

 

Metro csempe, World Parks Retiro

 

Metro csempe Sage brillo,Marfil Brillo
Viszonylag újak, illetve most kezdenek elterjedni a különböző geometrikus, és érdekes formájú csempék, járólapok, ezeket is előszeretettel kombinálják a jól ismert metro csempével. Ez után biztosan több hatszögletű, rombusz alakú és piskóta alakú járólappal találkozhatsz.
De magához a metro csempéhez is egyre többféle dekort gyártanak, így a klasszikus metro csempét a falon is igen változatossá lehet tenni.


Persze a különböző lezáró elemek,és sarokelemek teszik teljessé a az elemválasztékot. Ezek segítségével, szépen igényesen meg lehet oldani a pozitív sarkok burkolását illetve a felső sorok lezárását.
Na ezekről a kiegészítő elemekről szoktam a legtöbb kérdést kapni.
Sokszor kérdezitek, hogy a negatív sarkokat hogy vágják össze a burkolók? Ebben semmi bonyolult nincs, a csatolt képeken megpróbáltam csinálni néhány képet. A sarkokat ugyan úgy kihúzzák szikikonnal, mint bármelyik másik csempénél.


A pozitív sarkok izgalmasabbak, oda lehet kapni a feles sarokelemeket. Ezek olyan lapok, amik fele akkorák, mint a metro csempe, és minden oldala fózolt. Ezzel a sarkokat szépen meg lehet csinálni.
Én többször említettem, hogy nem vagyok élvédőpárti, próbáltam, olyan képet is csinálni ahol az élvédő nélküli sarokmegoldások látszanak.

 

Metro csempe pozitív sarok

 

Metro csempe negatív sarok

 

Metro csempe negatív sarok


Gyakori kérdés még hogy a metrócsempe fózolt része hogy néznek ki, ha mondjuk a zuhanykabin egyenes részével találkozik, vagy a csapoknál, vagy a vécétartály nyomólapjánál. Nyilván a fózolásoknál keletkeznek kisebb mélyedések, nem tudnak teljesen síkban találkozni, felfeküdni egymásra a felületek, de szerintem ez egyáltalán nem zavaró. Remélem a képen is látszik!

 

Metro csempe sarok, és függőleges felületek találkozása

 

Metro csempe pozitív sarok indulása feles elemekkel

 

Metro csempe London lezáró elemmel

 

Remélem segítettek a képek! Ha kérdésed van : info@csempehegyek.hu

Webáruház készítés