Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

Blog
2017.06.07 10:46

Ragno Woodmania - Famintás járólap újdonság

Ragno Woodmania - Famintás járólap újdonság

Nagyméretű, különlegesen igényes megjelenésű, élethű famintás járólapot keresel, jó áron?

Jó hírem van! A Ragno Woodmania lapok pont ilyenek!

 

 

Ragno Woodmania

Gyönyörű,nagyon igényes megjelenésű famintás lappal bővült az egyébként is tekintélyes famintás járólap választékunk.

A Ragno Woodmania lapok mázas gres alapanyagból készülnek, fagyállóak, 10,5 mm vastagok,20x120 méretben kaphatóak, és alkalmasak nagy igénybevételű helyek burkolására is. A lakásban megkötések nélkül bárhová tehetőek, beleértve a konyhát és az előszobát is. A csúszásmentessége (R9) alkalmassá teszi teraszok burkolására is. Ahol fokozott csúszásmentességre  van szükség, oda ajánljuk az "outdoor" változatot (R10) ami minden színben kérhető, a " Honey " színben készletről szállítjuk. Az outdoor változat felülete kifejezetten érdes tapintású! 5 színben kaphatóak.

A Ragno Woodmania lapok különlegessége abban rejlik, hogy az egyes lapok mintája és színárnyalata egymástóleltérő.Ezek a sokféle lapok lerakva egy régi természetes fapadló hatását keltik. A sokféle minta és árnyalat dobzon belül vegyesen van csomagolva. Az  ilyen lapoknál egyébként azt ajánljuk, hogy a larakáskor érdemes több dobzt , akár 4-5 dobozt is felbontani, és vegyen rakni belőle a lpokat. Így érhető el leginkább hogy színebn szép egyenletes vegyes felületet kapjunk. 

Mint minden nagyméretű lapnál, itt is ajánljuk hogy a lapok közt az eltolás mértéke maximum 20-25 centi legyen. Az ajánlott fugahézag minimum 3 mm.

Gyönyörködjetek ebben a nem hétköznapi járólapban.

Megvásárolhatóak ITT

Ragno Woodmania