Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

Blog
2017.09.26 20:55

Vives Etnia - rendhagyó rusztikus fürdőszoba

Vives Etnia - rendhagyó rusztikus fürdőszoba

Vives Etnia fürdőszobák, stílusos rusztikus hangulat modern otthonokba. 3 csempeméret és számtalan szín, dekorelem áll rendelkezésedre, hogy feledhetetlen fürdőszobát alkoss magadnak.

Padlóra cementlap hatású járólapot, vagy famintás járólapot ajánlunk hozzá.

Vives Etnia fürdőszoba

Rusztikus fürdőszobát szeretnél? Esetleg a vintázs stílus áll közel hozzád? A  Vives Etnia fürdőszobacsempéi biztosan tetszeni fognak neked!

A falicsempék 3 méretben : 10x20, 13x13, 20x20 méretben készülnek. Az alaplap mind a 3 méretben a hullámos szélű és hullámos felületű fehér csempe. (Etnia Blanco 10x20, Etnia Blanco 13x13, Etnia Blanco 20x20

Ezt egészíti ki 10x20 -as méretben egy széles színválaszték, és minden méretben gazdag dekorválaszték. 

Vives Etnia Zulu Multicolor

Vives Etnia Viet Blanco 10x20

Vives Etnia 10x20

Vives Etnia Thai Pardo 10x20

Vives Etnia Amhara Multicolor 10x20

Vives Thai Nube 10x20

A dekorork geometrikus és ornamentikus mintával is készülnek, de jelen vannak a nagyon divatos 3D felületű dekorcsempék is. A gazdag dekor és méretválaszték kombinálásának tényleg csak a fantázia szab határt.

Nagyon vagány az a kép, egyébként az én kedvenc Vives Etnia fürdőszobám ahol a 3 féle méretű fehér csempe van egymással kombinálva, és Maori járólap van hozzá a padlón. Ebben a képben minden benne van amit én a fehér csempéről gondolok.  Egyszerű fehér csempéből kreativitással, képzelőerővel egy nagyon látványos és messze nem szokványos fürdőszobát készítettek. Külön öröm, hogy magam is tervezhettem egy hasonlót egyik ügyfelemnek, erről tettünk fel képeket a facebook oldalunkra 

Vives Etnia Blanco

De nemcsak fürdőszobába,konyhába is remek választás A Vives Etnia csempecsalád. Konyhába egyedül a 3d lapokat nem nagyon ajánlom, mert azokat a felületi egyenetlenségek miatt nehezebb tisztán tartani.

Vives Etnia

Vives Etnia Rabari Multicolor

Vives Etnia Tamil Blanco

Vives Etnia Oromo Multicolor

 

Remélem elnyerte a tetszésedet!

Ha kérdésed van, örömmel állunk rendelkezésedre az elérhetőségeinken: info@csempehegyek.hu +36 20 394 7831