Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

Sarokkád

Sarokkád

A sarokkád egy speciális típusú fürdőkád, amelyet egy sarokban helyeznek el a fürdőszobában. Az elrendezése miatt nagyszerűen illeszkedik a fürdőszoba életterébe. A sarokkád, mint minden kád, acél, öntöttvas vagy akril anyagból készül, amelyek nagyon tartós anyagok és sokáig bírják a használatot. Az akril sarokkádak fő előnye a könnyű súlyuk és az, hogy  egyszerűen telepíthetők és hordozhatók.

A sarokkád lehet különböző méretű és formájú: négyzetes, ovális vagy terjedelmes téglalap alakú - lehet egy ülőpad  funkcióval ellátva, amely kényelmesebbé teszi a fürdést. A széles oldalak számos tartozékot is tartalmazhatnak, például szappantartót, törölközőtartót, fejtámlát és más praktikus dolgokat.

A sarokkád számos előnnyel rendelkezik, például az egyszerű beépítés, a felhasználóbarát design és a jó helykihasználási tulajdonsága. A sarokkádak még egy nagyszerű előnye, hogy megfelelnek akár a kis alapterületű fürdőszobák számára, és segítenek maximalizálni a hasznos területet. 

A sarokkádak számos változatban és árkategóriában elérhetőek. Az árak változhatnak az általános kivitel, méret, design és tartozékok alapján. Hogyha praktikus fürdőkádat keresünk vagy csak egy kényelmes, relaxáló fürdést szeretnénk élvezni otthonunkban, érdemes megfontolni a sarokkád választását.


6termék 16
Rendelhető
149 900 Ft/db
Rendelhető
159 900 Ft/db
Rendelhető
152 500 Ft/db
Rendelhető
225 500 Ft/db
Rendelhető
168 500 Ft/db
6termék 16