Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

Arcana Stracciatella - terrazzo mintás járólap

Arcana Stracciatella - terrazzo mintás járólap

A járólapokat a padló és a falak burkolására használják. Ezek a burkolóanyagok funkcionális célt szolgálnak, lehetővé teszik, hogy az adott területet könnyen tisztíthatóvá és tartósabbá váljon. Az eredeti Terrazzo járólap egy olyan anyag, amelyet már régóta használnak fel járólapként és padlóburkolóként, és az Arcana Stracciatella lapja most újra népszerűvé teszi ezt az anyagot. A Terrazzo alapvetően beton vagy mész alapú anyag, amelyben márvány, kvarc vagy granit darabokat szórnak el. Ennek köszönhető, hogy a Terrazzo járólapokon az ásványi kődarabok egyedi mintákat és színeket hoznak létre. Az Arcana Stracciatella Terrazzo járólapokat különböző kavicsok és márványok mintáinak felhasználásával készítik, amelyeknek elegáns és stílusos megjelenése van. 

A Terrazzo mintás járólapok az égetett kerámia műszaki tulajdonságaival ötvözik a tradicionális terazzó dizájnt. Az így kapott burkolatok megfelelnek a modern kor elvárásainak, úgy, hogy a tradíciók látványában gyönyörködhetsz.

Az Arcana Stracciatella Terrazzo járólapok nagyon nagy népszerűségnek örvendenek, mivel nagyon sokféle területen használhatók. A járólap jól működik egy konyhában, fürdőszobában vagy akár egy tágas nappaliban is. Mindez az anyagok tartósságának, sima felületének és könnyű tisztíthatóságának köszönhető. Az Arcana Stracciatella Terrazzo járólapok környezetbarát anyagokból készülnek, így biztonságosak az egészségre és a környezetre is. Ráadásul az egyedi minták és színek lehetőséget adnak arra, hogy a járólapok által kiemeljen bármilyen helyiséget. Az Arcana Stracciatella Terrazzo járólapok minősége garantált és tartós, így hosszú időn keresztül szolgálni fognak. Az elegáns megjelenés és nagyszerű tartósság miatt az Arcana Stracciatella Terrazzo járólapok tökéletes választás lehet egy olyan helyiség számára, amelynek stílust és időtlen eleganciát szeretne adni.


27termék 127
27termék 127