Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

METROCSEMPE Ribesalbes 10x20 fózolt

METROCSEMPE Ribesalbes 10x20 fózolt

Ribesalbes 10x20 falburkoló metrocsempe egy stílusos és funkcionalitásra törekvő választás azok számára, akik egy sokoldalú és tartós megoldást keresnek lakásuk vagy üzletük burkolásához. A csempe felhasználása a falakon teszi lehetővé, hogy a megjelenés meghatározó részévé váljon az adott helyiségnek - legyen az a konyha, a fürdőszoba vagy bármi más.

A Ribesalbes 10x20 csempe megjelenése a hagyományos metróburkolatokat idézi, melynek köszönhetően remekül illeszkedik a retro vagy modern belső terekhez is. A csempék felületén nehezen sikerül a szennyeződéseknek megtapadniuk, így a takarítása és ápolása is könnyű feladat. A Ribesalbes csempe fokozott vízállósággal rendelkezik, ami kiváló tulajdonság a nedves környezetben való felhasználáshoz.

Az általunk kínált Ribesalbes 10x20 falburkoló csempék kisebb helyiségek esetében is bátran alkalmazható. A csempe anyaga nagyon tartós és ellenálló. Az csempékről elmondható, hogy azok nem tartalmaznak káros anyagokat, így azt mondhatjuk, hogy a Ribesalbes csempe egy környezetbarát megoldás.

A Ribesalbes 10x20 csempe mérete lehetővé teszi, hogy széleskörűen felhasználható legyen. A szürke, bézs, fehér, kék, zöld és sárga színek sokféle stílushoz és ízléshez jól illeszkednek. Az ötletes és kreatív lakberendezési megoldásokban a csempe kiválóan alkalmazható. A csempeburkolatoknak köszönhetően a helyiség hangulata teljesen megváltoztatható és szembeötlővé válik.

A Ribesalbes 10x20 falburkoló metrocsempe tehát egy sokoldalú és tartós megoldás, és környezetbarát is. A széles színválaszték és a különleges forma lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának és ízlésének megfelelőt. A csempe felhasználása pedig a lakás vagy akár üzlethelyiség megjelenésének egy fontos részévé válhat.


31termék 131
31termék 131