Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

METROCSEMPE, Ribesalbes 10x30 fózolt

A METROCSEMPE, Ribesalbes 10x30 egy kiváló minőségű, stílusos és kiváló megjelenést biztosító burkoló elem. A falicsempe a modern otthonokban elsősorban a konyha és a fürdőszoba díszítésére használt, azonban szinte bármely helyiségben alkalmazható. A csempék egyszerű, de nagyszerű megjelenésükkel azonban sok helyet feldobhatnak.

A METROCSEMPE, Ribesalbes 10x30 kiváló minőségű anyagból készül, amely tartós és ellenáll a különböző hatásokkal szemben. A termék anyaga kiváló minőségű agyag és porcelán, ami rugalmasságot és tartósságot biztosít a felhasználó számára. A termék előállításának technológiája a gyártás során igen precízen valósul meg, így biztosítva a kiváló minőséget.

A METROCSEMPE, Ribesalbes 10x30 mérete 10x30 centiméter, ezáltal könnyen beilleszthető bármilyen otthoni vagy üzleti térbe. A klasszikus stílusú csempéket könnyedén kombinálhatjuk a modern bútorzat egyes darabjaival, amelyek szintén hasonlóan letisztultak.

A METROCSEMPE, Ribesalbes 10x30 rengeteg csodás színben kapható, de lehetőséget biztosít más színek kombinálására is, így harmonizálhatunk a már meglévő stílussal. A csempék könnyen tisztán tarthatóak, így az otthon vagy az üzlet mindig tiszta és rendezett látványt nyújt.

Összességében elmondható, hogy a Fózolt metro falicsempe 10x30 kiváló választás bármely otthon vagy iüzlet dekorálásához. Az időtálló és klasszikus megjelenésükkel ebűvölő dizájnelem, bármely otthonban. A burkolat kiváló minőségű anyagból készül, így tartósságot biztosítva a felhasználónak, amely nagyszerű befektetés. Ha szeretnél időtálló, minőségi és stílusos megoldást az otthonod dekorálása érdekében, válaszd a Fózolt metro falicsempét 10x30.


35termék 135
35termék 135