Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

MARAZZI OLTRE famintás járólapok

MARAZZI OLTRE famintás járólapok

 

A Marazzi Oltre famintás járólapok olyan burkolólapok, amelyek modern megjelenésűek és természetes fa hatást keltő felülettel rendelkeznek. A burkolat az otthon belső és a külső területeink számára egyaránt remek választás lehet.

A famintás járólapok a természetes fa megjelenésének és tapintásának illúzióját keltik, de a kerámia anyagból készült lapok sokkal ellenállóbbak, könnyebb tisztíthatósággal és egyenletesebb felülettel rendelkeznek, mint a valódi fa.

Az Oltre famintás járólapok széles választékban kaphatók, különböző színben és mintával és több méretben. 

A Marazzi Oltre famintás járólapok alkalmasak a nappaliba, a konyhába, a fürdőszobába, az előszobába, a teraszra és a medence melletti környezetbe is. Az anyag minősége és tartóssága lehetővé teszi a burkolat könnyű karbantartását és hosszú élettartamát.

A famintás járólapoknak köszönhetően egységes és modern megjelenést érhetünk el az otthonunk minden helyiségében, illetve a kültéri környezetben is. A természetes fa hatását keltő járólapok biztosítják a kényelmes és minőségi életérzést és gazdagítják az enteriőrt.


16termék 116
16termék 116

A járólapok olyan építőanyagok, amelyek a padlóburkolatok leggyakoribb típusai közé tartoznak. A járólapok választéka az utóbbi években jelentősen megnőtt - a sok szín és mintázat és méretek széles választékával kínálnak lehetőséget arra, hogy a padlóburkolatok egyedivé és stílusszerűvé váljanak.

Az MARAZZI márka által kínált OLTRE famintás járólapok vonzó és elegáns megoldást kínálnak otthonunk padlóburkolatának kialakítására. Egyedi famintájuknak köszönhetően klasszikus és modern tereket is kiegészítenek. Mindegy, melyik stílust preferáljuk, az OLTRE járólapokat bátran választhatjuk.

MARAZZI OLTRE famintás járólapok kényelmes járást biztosítanak, és a padlónak hosszú élettartamat garantálnak. Anyaguk magas minőségű és ellenálló, ellenáll a napnak, és a közlekedési vagy egyéb kopás miatt keletkező igénybevételnek.

Mindemellett ellenállnak a nedvességnek és a penésznek. A MARAZZI OLTRE a legjobb minőséget kínálja a famintás járólapok világában!

Az OLTRE járólapok kiválóan illeszkednek mindenféle lakóterületbe, beleértve a konyhákat, a nappalikat, a fürdőszobákat és még sok más helyiséget. A különböző színekkel és mintázatokkal kombinálva a padlóburkolat teljesen egyedi kinézetű lehet. A famintás járólapok kiváló alternatívája a természetes fa padlóknak, így megkönnyítik a lakás karbantartást és az ápolást.

Összességében elmondható, hogy az MARAZZI OLTRE famintás járólapok egy nagyszerű választás minden olyan otthon számára, ahol az elegancia és a funkcionalitás egybegyúrtan van. Ha egyedivé akarjuk tenni padlóburkolatunkat, válasszuk az OLTRE járólapokat!