Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

PERONDA

PERONDA

A Peronda csempegyár egy hosszú múltra visszatekintő, spanyol csempék gyártásával foglalkozó vállalat. Több mint 40 éve van jelen a piacon, és az egyik legmeghatározóbb szereplő a szektorban.

A vállalat székhelye Onda városában található, Castellón tartományában. Az Onda az egyik legfontosabb csempegyártó régió Spanyolországban, és híres a minőségi csempe termékek előállításáról. Ebben a történelmi városkában található a Peronda csempegyár székhelye, ahol a modern technológia és a hagyományok ötvöződnek.

A gyárban a legmodernebb technológiákat alkalmazzák a csempekészítés folyamatában. A vállalat törekedik a legjobb minőségű termékek előállítására, és a legújabb trendeknek megfelelő dizájnt kínál a vásárlóknak. A Peronda csempek széles választékát készítik, hogy mindenki megtalálhassa a saját ízlésének leginkább megfelelő stílust.

A csempek palettája sokféle anyagot és stílust foglal magában. Rustikus, modern, klasszikus és extravagáns termékek egyaránt megtalálhatók a kínálatban. A vállalat kreatív tervezői folyamatosan fejlesztik és újítják a termékeket, hogy lépést tartson a piacon megjelenő új trendekkel és igényekkel.

A Peronda csempegyár elkötelezett a környezettudatosság mellett. Az elmúlt években jelentős erőfeszítéseket tettek az energiahatékonyság és a fenntarthatóság terén. A vállalat által gyártott csempek többek között környezetbarát anyagokból készülnek, és a gyártás során keletkező hulladékot is szelektíven gyűjtik és újrahasznosítják.

A Peronda csempegyár sikerét bizonyítja a világ számos országában megtalálható üzleteinek nagy száma. A vállalat folyamatosan bővíti nemzetközi jelenlétét, és célja, hogy minőségi csempe termékeivel minél több embert elérjen világszerte. A Peronda csempe olyan minőség és megbízhatóság jelképévé vált, amelyet a vásárlók szerte a világon megbíznak és tisztelnek.