Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

Peronda Fs Venecia terrazzo mintás járólap

Peronda Fs Venecia terrazzo mintás járólap


2termék 12
2termék 12

A Peronda Fs Venecia egy elegáns terrazzo mintás járólap, ami magával ragadó stílust ad otthonodnak vagy üzletednek. A terrazzo eredetileg Olaszországból származik, és olyan anyagokból készül, mint a márvány, a gránit vagy a kavics. A Peronda megalkotta egy modern verzióját, amely praktikus és könnyen használható.

A terrazzo minta gazdag textúrájú és színpompás, amely minden enteriőrnek ad egyedi stílust. Nagyszerűen alkalmazható a fürdőszobában, konyhában vagy akár a nappaliban. Az Fs Venecia négyzet alakú csempéi szépen illeszkednek egymáshoz, így egyszerűen burkolható, és a végeredmény professzionális.

A járólapok nem csak esztétikai értékkel bírnak: kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Ráadásul az anyagok is hosszan ellenállnak a penésznek, a víznek és a foltoknak, így sokkal könnyebb a tisztításuk is.

A járólapok R11 csúszásmentesek.

Végső soron a Peronda Fs Venecia terrazzo mintás járólapok egy rendkívül népszerű választás a modern lakberendezők körében. Tartósak és természetesen gyönyörűek. Ha minőségi burkolólapot szeretnél vásárolni, amely a lehető legtöbbet adja, ha extra felületként mégis egyedivé változtatnád otthonodat, ez a járólap biztosan megéri az árát.