Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

Rusztikus fürdőszobák

Rusztikus fürdőszobák

A rusztikus stílusú fürdőszoba az otthon melegét és harmóniáját sugallja. Ez a stílus a természetes anyagokra és az egyszerű, mégis elegáns kialakításra összpontosít. Alapvetően a rusztikus stílus a vidéki életmódról, illetve kapcsolatunkról, a természettel alkotott képről szól. A rusztikus fürdőszobák magukban foglalják a falakat, padlókat, csempéket, mosdókat, zuhanyzókat és a kádakat is.

A legegyszerűbb módja ennek a stílusnak a megvalósítására a természetes fa bútorok és kiegészítők használata. A rusztikus stílusú szekrények, polcok és törölközőtartók tökéletesen illeszkednek a hangulathoz. Szem előtt kell tartanunk, hogy a rusztikus stílus azt sugallja, hogy az elemeknek olyannak kell lenniük, mintha éppen a természetből kerülnének elő. Ennek megfelelően, akkor azt tapasztalhatjuk, hogy a rusztikus fürdőszobák számos természetes fára és kőre emléksztethető elemet tartalmaznak.

A rusztikus zuhanyzók általában süllyesztett formában készülnek, hogy minél természetesebb hatást keltsünk. A burkolatot követik, gyakran kavicsokat, természetes köveket vagy fa mintákat használnak a padlón, a falon és akár a zuhanyzóban. A padló szintén fontos szerepet játszik, hiszen a rusztikus stílust erősen meghatrozza a padlóburkolat.


Akinek utazásai során van lehetősége látni rusztikus fürdőszobákat, az talán észreveszi, hogy a természetes formákat követő interaktív burkolatok mellett a porcelán is gyakran látható. A rusztikus stílusú mosdók és kádak gyakran, egyszerűek és természetesen szépek. A rusztikus stílus azonban nemcsak a design-re utal, hanem a funkciókra is. A természetes fény is alkotóeleme lehet amennyiben van rá lehetőség. Különösen nagy hangsúlyt kap a víz jelenléte. A rusztikus stílusú fürdőszoba nyugodt környezetet biztosít, ahol a kényelem szellemi élményének és a természeti környezetnek a harmóniáját élvezhetjük.

Cementlap
Equipe
Marazzi
Rusztikus csempe
Rusztikus fürdőszoba
Rusztikus járólap
Vives
Szűrés törlése