Csempe, járólap, fürdőszoba   info@csempehegyek.hu

Kérdése van? info@csempehegyek.hu  Hívjon minket! +36-20/394-7831  

SERENISSIMA I ROVERE - FAMINTÁS JÁRÓLAPOK

A SERENISSIMA I ROVERE - FAMINTÁS JÁRÓLAPOK egy kiváló minőségű, stílusos és természetes megjelenésű járólapkollekció. Ez a kollekció kifejezetten famintázattal rendelkező járólapokat kínál, ami egyedi és modern megjelenést biztosít bármely beltérnek és terasznak.

A termékcsalád nevét a Serenissima márka adja, amely hosszú évek óta elismert a minőségi és tartós kerámia burkolatok terén. A ROVERE - FAMINTÁS JÁRÓLAPOK jellemzője, az élethű fa megjelenése és textúrája, ugyanakkor minden előnyét és funkcionalitását nyújtja, amit egy járólaptól elvárhatunk.

Az ilyen famintázatú járólapok egy kiváló választás lehet olyan helyiségekbe, ahol a fa burkolat szépsége és melegsége összekapcsolódik a járólapok előnyeivel. Ez a megoldás ideális lehet például a nappaliban, a konyhában vagy az étkezőben, ahol rugalmasságra és tartósságra van szükség. 
Az I ROVERE - FAMINTÁS JÁRÓLAPOK különböző méretekben és színekben érhetők el, amelyek lehetővé teszik a könnyű integrációt és kombinációt a meglévő belsőépítészeti stílussal. A gyártó figyelmet fordított az apró részletekre, hogy a járólapok a valódi fa hatását hozzák létre a termékek felületén. Mindegyik járólap egyedi mintázattal rendelkezik, ami tovább fokozza a fa látványt.

Az I ROVERE - FAMINTÁS JÁRÓLAPOK tartóssága mellett kiemelkedik a könnyű tisztíthatóság és karbantarthatóság is. Mivel járólapokról van szó, nincs szükség a fa kezelésére vagy fényezésére, mint ahogy azt esetleg valódi fapadlóknál meg kellene tenni. Ezért egyszerűen elég egy nedves ronggyal letörölni a felületüket, hogy frissen és tisztán tartsuk azokat.

Összességében elmondható, hogy a SERENISSIMA I ROVERE - FAMINTÁS JÁRÓLAPOK kiváló választás lehet mindazok számára, akik egyedi megjelenést, tartósságot és könnyű karbantarthatóságot szeretnének kombinálni egy járófelületben. Az ilyen járólapok a fa szépségét és a kerámia anyag előnyeit egyesítik, így hozzájárulnak egy gyönyörű belső vagy külső tér kialakításához.

Serenissima i rovere intenso


4termék 14
4termék 14

serenissima i rovere antico

Serenissima I Rovere Antico

Serenissima Irovere Naturale